automaalaamossa PPG-automaalit ja uusinta teknologiaa

Automaalaamon siistin ja kestävän työnjäljen varmistavat huolellinen ammattitekijä ja kunnon työvälineet. Juvan Automaalauksessa pidämmekin sekä laitteet, että alan tietämyksen ja osaamisen ajan tasalla. Teemme korjausmaalaukset ja muut kolarikorjaukset kaikkiin automerkkeihin ja malleihin - aina joustavasti asiakkaiden tarpeen mukaan.

Käytössämme on

  • PPG automaalit
  • Prophet II värintunnistuslaite
  • Autorobot Super SF -korinoikaisupenkki
  • 2 maalausuunia

PPG-automaali

PPG-maalit on suunniteltu ammattilaiskäyttöön. Se onkin Suomen käytetyin automaalimerkki. Arvioidaan myös, että jopa kaksi kolmasosaa länsimaissa valmistetuista autoista maalataan PPG-maaleilla. Tuotteita kehitetään jatkuvasti tehokkaampaan, kestävämpään ja ekologisempaan suuntaan. Tällä hetkellä PPG-automaalit ovat sekä kestävyydeltään, että hinta-laatusuhteeltaan paras saatavilla oleva vaihtoehto, siksi olemme päätyneet käyttämään niitö kaikissa maalaustöissämme.

Prophet II -väritunnistuslaite

Prophet II -väritunnistuslaite edustaa värianalyysiteknologian tuoreinta huippua. Se on X-Riten valmistama kompakti spektrometri, joka on suunniteltu nimenomaan korjausmaalauskäyttöön. Nopea laite mittaa maalipinnan viidestä eri heijastuskulmasta, joten lopputuloksena on tarkka värintunnistus. Laite on automaalamoille iso sijoitus, joten niitä ei ole vielä käytössä monellakaan alan yrittäjällä. Meillä se takaa parhaan mahdollisen työnjäljen korjausmaalauksissa.

Pyydä tarjous maalauksesta tai huoltotyöstä!

Tehtaantie 5, juva

Yhteystiedot

Juvan Automaalaus Lasse Puranen
Tehtaantie 5
51900
JUVA
0400 548 213
lasse.puranen@pp.inet.fi
Y-tunnus: 1207398-7
www.juvanautomaalaus.fi